Η CLF BANKING|FINANSING SOLUTIONS και το eLoan.gr είναι αδειοδοτημένος “Μεσίτης Στεγαστικής Πίστης”, από την Τράπεζα Της Ελλάδος, βάσει παρ. 4, άρ. 28 – Ν. 4438/2016

 

Η CLF BANKING|FINANCING SOLUTIONS και το eLoan.gr είναι αδειοδοτημένος “Μεσίτης Στεγαστικής Πίστης”, από την Τράπεζα Της Ελλάδος, βάσει παρ. 4, άρ. 28 – Ν. 4438/2016

CLF - Banking | Financing Solutions

Στεγαστικά Δάνεια

#Ανθρώπινο_πρόσωπο #Εξειδίκευση #Αξιοπιστία #Ικανότητα #Αμεσότητα

Το δάνειο για αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση, επισκευή ή ανακαίνιση του ακινήτου απαιτεί μια σύνθετη και εξειδικευμένη επεξεργασία με κύριο στόχο τη μεγαλύτερη απόδοση οφέλους για σας,το καλύτερο επιτόκιο,τις ευκολότερες διαδικασίες και τις διαφορετικές επιλογές.

Η CLF, με στελέχη και εμπειρία στον τραπεζικό χώρο και στον τομέα των χρηματοδοτήσεων για περισσότερα από 30 έτη, εργάζεται για την χρηματοοικονομική στήριξη και υλοποίηση των σχεδίων σας, αναφορικά με καταναλωτικά δάνεια, δάνεια αγοράς / επισκευής / επέκτασης / ανέγερσης ακινήτων, πράσινες λύσεις και προϊόντα καθώς και επιχειρηματικά δάνεια.

Η CLF σε συνεργασία με Τράπεζες στην Ελλάδα προσφέρει εξειδικευμένες χρηματοδοτικές λύσεις και προτάσεις με μηδενικό κόστος, χωρίς έξοδα για τον δανειολήπτη.

Ο συνεργάτης μας είναι στη διάθεσή σας: στο κινητό σας, στο laptop σας, στο σπίτι σας, στο γραφείο σας, στην επιχείρηση σας, στα γραφεία μας.

Με τη μεγαλύτερη εγκρισιμότητα, με το καλύτερο για την περίπτωσή σας επιτόκιο, με λιγότερες και συντομότερες διαδικασίες.

Με πληθώρα επαφών στον τραπεζικό κλάδο, σας βοηθάμε να εξασφαλίσετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε.

Το eLoan.gr και η CLF αδειοδοτημένος μεσίτης Στεγαστικής Πίστης από την Τράπεζα της Ελλάδος, συνεργάζεται με την Τράπεζα EUROBANK, την Τράπεζα PIRAEUSBANK, την Τράπεζα ALPHABANK και με πληθώρα εταιρίες REAL ESTATE για την καλύτερη, ταχύτερη και ανέξοδη διαδικασία χρηματοδότησης σας.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

«Η χρηματοδότηση απέκτησε ανθρώπινο πρόσωπο!»

Στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία – ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΕΛΟΣ

·      Έως 45 ετών 

·      Χρηματοδότηση έως 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου

·      Χωρίς περιορισμό ανωτέρου ποσού δανείου

·      Προνομιακό επιτόκιο

·      Δωρεάν έξοδα φακέλου

·      Αποπληρωμή έως 35 έτη

·     Περίοδο χάριτος πληρωμής κεφαλαίου έως 2 έτη

Ζητήστε δωρεάν ενημέρωση για στεγαστικό δάνειο


    * Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου.


    Η CLF BANKING|FINANSING SOLUTIONS και το eLoan.gr είναι αδειοδοτημένος “Μεσίτης Στεγαστικής Πίστης”, από την Τράπεζα Της Ελλάδος, βάσει παρ. 4, άρ. 28 – Ν. 4438/2016